Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Ticket Norge og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Meta
Avdeling

Butikk

Møt våre medarbeidere

  • Hver dag er forskjellig, så jobben er aldri kjedelig. Ticket er en veldig fin arbeidsgiver da de satser på de ansatte med kurs og destinasjon trening, så man hele tiden forbedrer seg.

    Ingrid

    Selgerleder

  • Jeg brenner for salg og gode kundeopplevelser, så gjennom da å være selgerleder gir det meg muligheten til å kunne få lede og utvikle et team til å bli inspirerende reiseselgere. Det beste med å jobbe på Ticket er at man tar del i en levende organisasjon som setter kunden først

    Kristina

    Selgerleder

Vår grunnverdi

Jobber du allerede i Ticket Norge?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@ticket.no